Din elektriker i Vordingborg

Vi følger strømmen

Mange års erfaring

Mere end
25 års erfaring

Elektrikker
Industri
elinstallationer
maskinetavler, styringer og reguleringsteknik
Maskine tavler, styringer
og regulerings teknik
varmepumpe vordingborg

Luft til luft varmepumpe

Hvis du ønsker langsigtet energiløsning med mulighed for besparelser så er en luft til luft varmepumpe en rigtig god investering. En luft til luft varmepumpe er perfekt til sommerhuse, mindre helårshuse, kontorlandskaber og udestuer/garager.

Alarmer Vordingborg

Alarmer

Vi tilbyder dig mange forskellige typer af sikkerhedsløsninger – lige fra sikring imod ubundne gæster til sikring imod skader som brand eller vand.

Hvidevarer Vordingborg

Hvidevarer

Vi forhandler, leverer alle hvidevarer samt fejlfinder og reparerer hvidevarer. I vores butik i Vordingborg har vi støvsugere, små el-apparater, lamper, lyskilder og rengøring.

Ladestander-med-din-lokale-elektriker

Ladestander til din elbil

Der er mange fordele ved at have sin egen private ladestander.

Er du elbil-ejer, så tryk på knappen og læs, hvorfor du bør få os til montere din nye ladestander ved dit hjem eller virksomhed!

Kontakt os i dag, og fortæl os om dine behov omkring din nye ladestander – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Varmepumpe-paa-vaeg-i-hjem

Luft til luft varmepumper

Energipriserne er tårnhøje, og mange har svært ved at betale regningerne for at varme deres hjem op.

En luft til luft varmepumpe er en forholdsvis billig investering, der kan tjene sig selv hjem efter få år.

En kombinationsløsning med en luft til luft varmepumpe kan derfor være en god løsning for dig, som ikke er klar til at skifte din varmekilde helt ud.

Udendørskontakter-elektriker-østfyn

Er dit hjem eller din virksomhed sikret mod lynnedslag?

De smukke naturfænomener som lyn er, kan desværre have store økonomiske omkostninger. Hvis et lyn slår ned, kan de elektroniske systemer og el-installationer gå ud, eller endnu værre – forårsage brand.

Derfor ved vi, hvor vigtigt det er med transientbeskyttelse. Som elektriker i Vordingborg, kan du trygt ringe til os på ☎ 55 37 28 51.

Din lokale elektriker i Vordingborg

El-Comp er et professionelt elektriker og el-installationsfirma, der blev grundlagt i 1973 af autoriseret el-installatør Georg H. Bienkowski med navnet El-Comp.

I 2005 overtog autoriseret el-installatør Henrik Larsen virksomheden og driver den stadig den dag i dag under navnet El-Comp.

I 2011 besluttede autoriseret elektriker Finn Sørensen, at det var tid til, at hans gamle lærling skulle overtage hans virksomhed, så han selv kunne gå på pension. Virksomheden drives i dag som én virksomhed med et stærkt team af dygtige montører.

 

Hos El-Comp, har vi meget kompetente elinstallatører og elektrikere som er klar til at hjælpe dig, der står og mangler en elektriker i Vordingborg eller Sydsjælland. Vores kompetencer spænder bredt, og vi laver el arbejde indenfor:

Vi har mange års erfaring, inden for stort set alt el arbejde, så du kan være sikker på at arbejdet bliver gjort ordenligt. Vi kører ud fra Vordingborg, til hele Sydsjælland.

Hos El-comp er vi også en del af TS-Gruppen, som er Danmarks største landsdækkende kæde af elektrikere og el-installatører. Dette betyder at vi har et stort netværk at trække på, både i form af andre el virksomheder, men også samarbejdspartnere og kunder.

 

Vi er din lokale elektriker i Vordingborg og hele Sydsjælland, så står du og mangler en elinstallatør, så tøv ikke med at ringe til os på 55 37 28 51, eller send os en mail på Installatoer@el-comp.dk. Og vi har selvfølgelig døgnservice, så du kan ringe til os 24/7 hvis et akut behov opstår!

El-Comp er en del af Koble

Koble er en landsdækkende sammenslutning af lokale el-installatører. Vi er forskellige i størrelse og særpræg, men alle dybt forankret i det lokale nærmiljø. På tværs af landet samarbejder vi om at styrke vores arbejdsmetoder, kendskabsgrad og erfaringer, så vi alle står stærkere i hvert vores nærmiljø.

Som en del af Koble kan vi forene de nære relationer og den fleksibilitet, du er vant til fra os, med ekspertisen, ressourcerne og synergien fra et større fællesskab.